Aktuellt

SEAS THE DAY

After nearly 20 years of talks, a historic treaty was signed during the first weekend in March to protect 30% of the seas outside national boundaries.

Coping with an uncertain world

We are living in an age of uncertainty – and the current global landscape suggests that the 2020s will be turbulent.

Cyberhotet – ett reellt hot

Vi läser om det nästan varje dag – cyberattacker, hackerattacker, överbelastningsattacker. Statistiken talar sitt tydliga språk. Globalt ökade antalet attacker med 38% under 2022 i jämförelse med året innan. Det innebär ett genomsnitt på 1168 attacker per vecka och organisation.

Nu stärker vi vår kompetens med två nya medarbetare!

Involve växer och vi är otroligt glada att under hösten fått välkomna två nya kollegor till vårt team - webbutvecklaren Karoline Mann och projektledaren Alice Edholm.

Digitalt lärande - nyckeln till snabbare förändring

Forskning visar att effekten av digitalt lärande är betydligt högre än det traditionella ”klassrumslärandet” – utan tiden och rummets begränsning i det fysiska lärandet når man alla direkt och mer effektivt.

Om hur vi lär oss – små portioner över längre tid

Öka effekten av lärandet upp till sju gånger! Det är innebörden i The Science of Spacing – helt enkelt genom att dela upp lärandet över tid och i mindre delar.

Vara, Växa, Vinna!

Med engagerande satsningar över hela landet involverar Svensk Basket stora delar av samhället och skapar vinnare för livet. Involve stödjer och hejar på Svensk Basket!

Nu blir vi ännu vassare på Motion Graphics och design!

Vi är otroligt glada att välkomna Fredrick Stewart Holm tillbaka till Involve-teamet. Han kommer att jobba som Motion Graphics Designer och stärker upp vårt designgäng.

It’s blowing in the wind

Hur skapar man som chef eller ledare den företagskultur man vill ha? Kultur låter sig inte skapas. Kultur är betydligt subtilare än så. Att uppnå kulturförändring kräver en övertygelse hos alla som är en del av kulturen. Det här diskuteras i artikeln “Changing Company Culture Requires a Movement, Not a Mandate”.

Skills, skills, skills

Upskilling och Reskilling är begrepp som förekommer flitigt i spaningar för lärande under kommande år. De toppar listan i L&D Global Sentiment Survey för andra året i rad. Det är kanske inte så förvånande – i den komplexa och omvälvande tid vi befinner oss är det helt avgörande att ha en agil och flexibel verksamhet för att snabbt kunna växla om för att hitta nya möjligheter. Inte minst digitalt.

Fler artiklar: