2021-10-21

Involve's Fiona Miller vinner pris i Best European Learning Material Awards!

Att Fionas pedagogiska kreativitet och osvikliga förmåga att göra det komplexa begripligt alltid kommer våra kunder till godo vet både vi och de. Oavsett om det handlar om hållbarhetsstrategier, compliance, lastbilar eller läkemedel tar hon sig an uppdragen med stor entusiasm och skaparglädje som smittar av sig och ger märkbara resultat hos kunderna.

Det många däremot inte känner till är att Fiona under alla år på Involve ägnat sin fritid åt att skriva läromedel i engelska för mellanstadieelever. För drygt 20 år sedan belönades Fiona och Involves grundare Annicka Pärson flerfaldigt med bl a Europrix,  New Media Prize och EMMA-Awards för det pedagogiska dataspelet The A-files. Nu har Fiona slagit till igen. Med läromedelsserien Skills kniper hon och hennes medförfattare bronsmedaljen när 2021 års bästa läromedel i Europa utses av BELMA (Best European Learning Material Awards).

Det här säger Fiona:

”Det känns väldigt kul! Jag brinner verkligen för att göra lärande meningsfullt och relevant oavsett målgruppen. Att skriva för barn betyder att man kan vara lite extra kreativ och uppmuntra till nyfikenhet, något som jag även försöker ta med mig till Involve's kunder”

Vi på Involve är så stolta och gläds med Fiona!

Här kan du läsa mer:

Våra erbjudanden:

Strategikommunikation och aktivering

Hållbarhet

Compliance