Alice och Karoline
Alice och Karoline
2022-10-26

Nu stärker vi vår kompetens med två nya medarbetare!

Involve växer och vi är otroligt glada att under hösten fått välkomna två nya kollegor till vårt team - webbutvecklaren Karoline Mann och projektledaren Alice Edholm.

Vilka är ni och vad kan ni tillföra kunderna?

Alice: Med bakgrund i mänskliga rättigheter och hållbarhet samt ett driv att skapa förändring genom kommunikation ser jag fram emot möjligheten jag fått som projektledare på Involve. Jag är van att leda och att genom dialog med kund bidra till önskade resultat.  

Karoline: Jag är en resultatdriven person som tycker det är roligt att skapa snygg och användarvänlig webb. Som nyutbildad webbutvecklare har jag med mig kunskap om det senaste inom webbutveckling. Då jag även har en utbildning i pedagogik och ett intresse för lärande så har jag både ett pedagogiskt och tekniskt synsätt när jag tar mig an en utmaning.

Webbutveckling– vad innebär det, Karoline?

Det innebär att jag utvecklar produkter för webben. Jag är fokuserad på frontend, vilket är det användaren ser och interagerar med i webbläsaren. Väldigt kreativt om du frågar mig!

Vad fick er att välja Involve?

Alice: Jag värdesätter de genuina värdena som Involve bidrar med till företagskulturer. Intern medvetenhet och lärande blir allt viktigare i dagens samhälle och Involves sätt att skapa engagerande kommunikation var bidragande i mitt val. Perspektivet att involvera alla medarbetare och arbeta för att alltid bli bättre är något som jag vill vara en del utav.

Karoline: När jag kom i kontakt med Involve och läste att de jobbar med digitalt lärande, som jag har ett intresse av, så kändes det väldigt rätt för mig. Att de dessutom är öppna för att jag som utvecklare ska få jobba med olika plattformar och få prova på nya lösningar, tyder på en nyfikenhet och villighet att vidareutvecklas, vilket också vägde tungt.

Vad ser ni mest fram emot att jobba med?

Karoline: Jag ser fram emot att få jobba med en variation av kundprojekt, stora som små. Den variationen kommer göra att jag får en bra chans att utvecklas i min roll som webbutvecklare. Jag gillar färg och form, så jag ser också fram emot att få jobba och utvecklas tillsammans med dessa kreativa personer och designers.

Alice: Att möta och arbeta med kunden och tillsammans identifiera utvecklingsmöjligheter samt bidra till ett inkluderande lärande ser jag fram emot i min roll. Sen, liksom Karoline sa, uppskattar jag variationen i arbetet – att ingen dag är den andra lik.

Våra erbjudanden:

Strategikommunikation och aktivering

Hållbarhet

Compliance