2022-04-13

Nu blir vi ännu vassare på Motion Graphics och design!

Vi är otroligt glada att välkomna Fredrick Stewart Holm tillbaka till Involve-teamet. Han kommer att jobba som Motion Graphics Designer och stärker upp vårt designgäng.
Vem är du och vad kan du tillföra kunderna?

Som cineast är jag intresserad av alla aspekter i ett filmarbete och har jobbat med olika kreativa yrken. Jag tycker därför att jag är ordentligt insatt i alla delar i produktionsarbetet och har framför allt bra gehör i mitt arbete vad gäller ton och känsla.

Men numera hinner jag dock inte titta på så mycket film för jag har precis fått mitt andra barn. Eller snarare – film blir det, men mest barnfilm. Vi tittar på film tillsammans hemma hos oss, och det är väldigt mysigt.

Motion Graphics Designer – vad innebär det?

Något kortfattat att jag jobbar med rörlig grafik. Jag skapar olika illustrationer eller modellerar objekt som jag sedan animerar och klipper ihop till film. Det blir också en del traditionell filmredigering, ljudmixning och färgkorrigering.

Vad fick dig att välja Involve?

Med ett huvudintresse för film och animation är jag intresserad av att använda det som en kommunikationsteknik för lärande. Involve har 20 års erfarenhet av intern- och förändringskommunikation och är inte rädda för att testa nya idéer. Här finns utrymme att pröva nya grepp vilket är väldigt viktigt för mig. Jag vill aldrig göra om samma sak flera gånger utan ständigt ”tweaka”. 

Vad ser du mest fram emot att jobba med?

Hösten 2020 tog jag en högskolekurs inom modellering och animation i 3D och har verkligen förälskat mig i den världen. Jag hoppas på att få jobba mycket med det framöver. Men sen har vi också så klart redan börjat jobba med 3D-animationer åt några av våra kunder. Programmen blir mer och mer användarvänliga men känns samtidigt som väldigt kraftfulla digitala verktyg. 

Det känns obegränsat på nåt vis. Det är verkligen skitkul!

Våra erbjudanden:

Strategikommunikation och aktivering

Hållbarhet

Compliance