Jobba hos oss!

Du?

Tycker du att det är dags att bryta gamla vanor och barriärer som hindrar människor från att utvecklas? Tror du att företagskulturen och sättet man kommunicerar på har betydelse för verksamheters framgång? Tänker du som vi, att strategier blir verklighet först när människor får insikt och verklig lust att agera?

Involve

På Involve vet vi att oanade krafter frigörs när uppdaterade, engagerade medarbetare arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Det driver oss i vårt uppdrag att hitta lösningar för riktigt bra kommunikation och lärande. Vi gör det komplexa enklare. Vi skapar aha-upplevelser. Vi lyfter fram människorna som gör jobbet.

Vi utvecklar och arbetar med unika digitala metoder och verktyg för att skapa insikt, förändringskraft, engagemang och ökad kunskap hos våra kunders ledare och medarbetare. Nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa - transform business by involving all the people.

Involve ingår i Aura Group som är Nordens ledande kommunikationskoncern. Gruppens 10 byråer samarbetar med kunder världen över och har ca 600 konsulter som arbetar från Stockholm, Linköping, Malmö, Helsingfors och London.

Tror du vi passar ihop?

Just nu söker vi:
Projektledare
Junior webbutvecklare

Kontakta oss