Aktuellt

Ta hjälp av oss – hyr en rådgivare, en copy eller formgivare

Behöver ditt företag eller organisation extra stöd just nu? Vi har lång erfarenhet av effektiv och tydlig internkommunikation och vet hur man når ut med rätt budskap till rätt målgrupp.

Communicate to keep your business going

Now throw into the mix a financial crisis, the likes of which we have not seen before, and the Coronavirus, which is spreading at an alarming rate. During times of crisis, we need more communication – not less.

Tid för nya insikter och att lära nytt

Hemmajobb, uppskjutna möten och inställda resor. Tomrum. Varför inte använda tiden till att utvecklas?

Därför misslyckas företag med implementering av strategier

Att aktivera sina strategier och att gå från strategi till resultat upplevs av många företagsledare som en av deras allra största utmaningar. Troligen med rätta, studier visar att en stor del av företagen misslyckas med genomförandet.

Vem ska vissla?

Det nya visselblåsardirektivet från EU kan hjälpa företag att bygga mer etiska företagskulturer. Det är ett bra första steg, men bör ses som just det – det första steget av många.

Dags att skippa high potentials?

Syftet med att lyfta talanger eller high potentials är oftast gott, men vad sänder det för signaler till de övriga medarbetarna? I värsta fall cementerar det en bild av att man är eller inte är, har det eller inte har det.

GAME OF THREATS

Digitalization has exploded and pushed business forward, but cybersecurity has not been able to keep up. According to PWC, companies in Sweden are particularly vulnerable because they tend to be naïve.

Frukostseminarium som engagerade!

I torsdags hade vi tillsammans med Mindmakers PR ett frukostseminarium kring det gemensamma erbjudandet Generation Mix. Vi fick väldigt bra respons och det är verkligen kul att så många ser vikten av att jobba med denna fråga. Riktigt bra inspiration till vårt fortsatta arbete!

2020-talet – tillbaka till mänskligheten

Ett nytt årtionde har just startat och vi har ett oskrivet decennium framför oss. Involve spår att 20-talet blir det mänskligas återkomst.

Frukostseminarium om Generation Mix

Jobbar du inom till exempel HR, kommunikation eller med medarbetarfrågor? Är du intresserad av att skapa morgondagens hållbara arbetsplatser? Då ska du komma på vårt frukostseminarium!

Fler artiklar: