Aktuellt

GAME OF THREATS

Digitalization has exploded and pushed business forward, but cybersecurity has not been able to keep up. According to PWC, companies in Sweden are particularly vulnerable because they tend to be naïve.

Frukostseminarium som engagerade!

I torsdags hade vi tillsammans med Mindmakers PR ett frukostseminarium kring det gemensamma erbjudandet Generation Mix. Vi fick väldigt bra respons och det är verkligen kul att så många ser vikten av att jobba med denna fråga. Riktigt bra inspiration till vårt fortsatta arbete!

2020-talet – tillbaka till mänskligheten

Ett nytt årtionde har just startat och vi har ett oskrivet decennium framför oss. Involve spår att 20-talet blir det mänskligas återkomst.

Frukostseminarium om Generation Mix

Jobbar du inom till exempel HR, kommunikation eller med medarbetarfrågor? Är du intresserad av att skapa morgondagens hållbara arbetsplatser? Då ska du komma på vårt frukostseminarium!

Visst gör det ont när knoppar brister (och med lyckad employer branding)

Alla företag vill ha ett framgångsrikt och välkänt employer brand, men inte alla lyckas. För att verkligen kunna ge en attraktiv bild av hur det är att bli en del av er organisation finns det dock bara en väg att gå – ni måste bli en attraktiv arbetsgivare för era målgrupper. Då måste ni våga lyssna på riktigt och på djupet på både befintliga och potentiella medarbetare. Det kan göra ont när knoppar brister, men det är värt det.

Mixa generationerna och maxa resultaten

Forskning visar att företag där människor samverkar över generationsgränserna är mer kreativa och även mer socialt hållbara. En åldersblandad arbetsplats är inte bara mer dynamisk, den är också nödvändig för att klara framtida utmaningar med kommande kompetensbrist i många branscher. Vi hjälper er att möta framtiden med Generation Mix.

Transparens eller information overload?

Att vara transparent är en hygienfaktor för företag idag – inte bara externt, utan också internt. Medarbetare förväntar sig ständig tillgång till information, löpande kommunikation och vill veta vad som händer inom företaget. Men många medarbetare känner sig dränkta i ett informationsöverflöd de inte kan hantera. Gränsen mellan att vara transparent och att överinformera är inte alltid så enkel att se.

Medarbetarna – ett företags största tillgång

Välmående medarbetare som trivs på jobbet har inte bara roligare, de är också mer produktiva. Därför är varje investering i medarbetarna en investering i företaget. Människor som mår bra på sin arbetsplats är motiverade att göra ett bra jobb, något som i längden gynnar alla. En hållbar kultur skapas av en palett av insatser. Här är några punkter vi alltid trycker lite extra på.

Möt morgondagens utmaningar med Generation Mix

Under hösten lanserar Involve och systerbyrån Mindmakers erbjudandet Generation Mix. John Mellkvist, PR-konsult på Mindmakers, har drivit frågan kring ålderism under en tid och intresset ökar. Företagens behov av att hantera generationsskiftet växer, och fler strävar efter att ha en bra generationsmix på arbetsplatsen.

Frukostseminarium - Compliance and Ethics

Compliance & Ethics är så mycket mer än att följa lagar - det handlar om riskminimering, kultur och etik. Komplexiteten är en utmaning för många företag och det finns stora risker i tron på att en uppförandekod ska göra hela jobbet. Så vad behöver företag göra för att lyckas implementera och aktivera sin Compliance policy?

Fler artiklar: