Internkommunikation

Vi hjälper dig med internkommunikation!

Behöver ditt företag hjälp med sin internkommunikation? Då har du hamnat helt rätt! Vi på Involve Communication är en digital kommunikationsbyrå med inriktning på just internkommunikation och lärande. Vi utgår från involverande och engagerande internkommunikation och dess påverkan på företags väg till framgång.

Vi erbjuder företag expertkunskap inom interkommunikation. Vi vet hur viktigt det är att kommunicera rätt med sina medarbetare för att uppnå företagets visioner och mål. Vi vet också att dialogen med kunderna blir mer effektiv och kraftfull om företagets internkommunikation förstår strategier och uppträder i linje med och som ambassadörer för företagets varumärke.

Välfungerande internkommunikation är nyckeln till framgång

Vi på Involve Communication arbetar idag med internkommunikation tillsammans med några av Sveriges största och mest framgångsrika företag. De är företag som inser potentialen i att skapa mening och motivation för sina medarbetare genom välfungerande internkommunikation. Därför arbetar vi tillsammans på ett systematiskt, strategiskt och lyhört sätt med kommunikation.

Vill du veta mer om hur Involve Communication kan hjälpa just ditt företag att förbättra sin internkommunikation och på så sätt säkerställa ytterligare ett led i vägen till framgång? Tveka inte att kontakta oss redan idag så berättar vi mer! Välkommen!

Läs mer om vad vi gör!Kontakta oss!

H&H Group

Involve ingår i Hallvarsson & Halvarsson Group, som består av 17 byråer med ett gemensamt fokus: vi ska upplevas som Sveriges främsta rådgivare inom företagskommunikation. Hos oss och i vårt nätverk finns några av Sveriges mest erfarna PR- och kommunikationskonsulter. Totalt är vi cirka 450 specialister och rådgivare till kunder i mer än tio länder - från kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, London och Shanghai.

Läs mer om H&H Group